Netflix & chill: Christmas Edition

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Netflix & chill: Christmas Edition

17 december 2020 @ 19:30 - 22:30

Lieve leden,

Het is al bijna december en dat betekent dat de feestdagen er weer aankomen. Helaas kunnen we de feestdagen niet vieren zoals we voorheen altijd deden. Wel kunnen wij jullie een leuke alternatieve activiteit bieden om jullie toch samen te brengen. Waarschijnlijk hebben jullie heel Netflix al uitgespeeld in de tijd dat jullie thuis hebben gezeten/zitten. Maar wij hopen dat jullie nog niet alle kerstbangers hebben gekeken.

Daarom organiseren wij op donderdag 17 december voor jullie een online Christmas Netflix & chill sessie via Teleparty (let op!: Netflix account is hiervoor vereist). Wij hebben voor jullie twee echte kerstbangers uitgekozen (Klaus (2019) of The Christmas Chronicles(2018)) waarvan jullie er één mogen uitkiezen om online met elkaar te kijken.

Omdat een filmavond zonder snacks een echte ‘no go’ is kunnen jullie van 9 t/m 11 december kosteloos een kerstige goodiebag ophalen in de stuka (voor €2,90 kun je bij de goodiebag ook een fles rode wijn krijgen, 18+). Lukt het je niet om naar de stuka te komen (data volgen) dan kunnen wij het ook naar je opsturen (verzendkosten voor eigen rekening zijn €5,60).

Wat: Online Netflix & chill Christmas edition

Wanneer:  Donderdag 17 december

Tijd: Inloop vanaf 19:30, start om 20:00

Kosten: Gratis!

Waar: Online met goede wifi en een Netflix account

Aanmelden: Vanaf donderdag 26 november zal de inschrijving openen, deze zal openstaan tot vrijdag 4 december 23:59 Je kan je aanmelden via de link in je mail.

Afmelden: Tot woensdag 16 december 12:00 door een mail te sturen naar activiteitencommissie@svaventum.nl. Voor onze regels over aan/afmelden verwijzen we je graag door naar onze website.

Alvast fijne feestdagen gewenst en hopelijk zien we jou snel bij de online kerstfilm!

Lieve groetjes,

De activiteitencommissie

SV Aventum

Gegevens

Datum:
17 december 2020
Tijd:
19:30 - 22:30
Evenement Categorie:

Locatie

Online

Organisator

Activiteitencommissie
E-mail:
activiteitencommissie@svaventum.nl