Studievereniging van de opleiding Medische Hulpverlening aan de HAN

Zomer in je BOrreL

Beste allemaal, Woensdag 10 juli is helaas onze laatste borrel van dit schooljaar. Jullie zijn vanaf 21:00 uur welkom in Bascafé in je meest zomerse outfit om het jaar goed af te sluiten!

Borrel: shots in alle kleuren het zal je maar gebeuren

Lieve allemaal, Woensdag 12 juni is onze maandelijkse borrel! Jullie zijn vanaf 21:00 uur welkom in Bascafé, en vergeet niet je meest kleurrijke outfit aan te trekken!

Pizzaparty @Pub

Beste leden, Woensdag 12 juni organiseren wij een pizzaparty bij de Pub. Het zal van 18:00 uur tot 20:30 uur duren. Deelname aan deze activiteit kost €5,50 incl. 1 pizza en 2 drankjes Aanmelden kan tot 5 juni 23:59 via de aanmeldlink in jullie mail.

Borrel: Vrijheid blijheid

Lieve allemaal, Woensdag 15 mei is het weer tijd voor onze maandelijkse borrel! Jullie zijn vanaf 21:00 uur welkom in Bascafé. Tot dan!

Eindfeest: Proud to be BMGoud

Beste leden & niet-leden, Dinsdag 7 mei is het eindfeest! Het thema is ‘Proud to be BMGoud’. Jullie zijn welkom vanaf 21:00 uur in Bar2. Tot dan! En vergeet je gouden accessoires niet!

Borrel: Aventums kinderfeestje

Lieve allemaal, Omdat Aventum 23 april 4 jaar wordt, willen wij dit op 25 april met jullie vieren! Jullie zijn vanaf 21:00 uur welkom in Bascafé! Tot dan!

Borrel: Aventums kinderfeestje

Beste leden & niet-leden, Donderdag 25 april is er weer een borrel! Aangezien Aventum 23 april jarig is, is dit onze verjaardagsborrel. Jullie zijn vanaf 21:00 uur welkom in Bascafé! Tot dan!

Pubquiz

Lieve leden, Kom je kennis testen of bewijzen bij de enige echte Aventum Pubquiz op dinsdag 26 maart!  Om 18:30 beginnen we met het burgerbuffet, daarna zullen we starten met de pubquiz. De kosten zijn €7,50 incl. een burgerbuffet en 2 drankjes. Aanmelden kan via de link in je mail. Liefss

Lente Borrel

Lieve leden & niet-leden, De zon begint te schijnen, de vogeltjes gaan weer fluiten en de bloemen beginnen te bloeien…. het wordt weer lente!!! Daarom hebben wij op woensdag 20 maart (aansluitend aan onze ALV) de Lente Borrel. Jullie zijn vanaf 21:00 uur welkom in Bascafé. Tot dan!

Algemene Ledenvergadering

Beste Leden, Het is weer tijd voor de halfjaarlijkse ALV! Dit is dé gelegenheid voor jou als lid om jouw mening en ideeën te delen en op de hoogte te blijven van de toekomstplannen van jouw studievereniging! De inloop is vanaf: 18.30 uur en de vergadering start om: 19.00 uur Aansluitend aan de vergadering is er…
Lees meer