Commissaris Externe Betrekkingen

Studievereniging van de opleiding Medische Hulpverlening aan de HAN

Hey allemaal,

Mijn naam is Daan en ik ben ontzettend enthousiast om dit jaar aan de slag te gaan als Commissaris Extern voor het IXe bestuur. Mijn focus ligt dit jaar op het smeden en onderhouden van relaties met externe partijen. Denk hierbij aan sponsoren en de locaties van onze borrels. Ook gaan we ons uiterste best doen dit jaar geheel nieuwe merchandise te lanceren!

Na een hele dag school maak ik m’n hoofd graag even leeg op de motor. Daarnaast ben ik niet heel goed in stilzitten en ben ik het liefste bezig met een nieuwe uitdaging, gek project of mooie herinneringen maken. Ik heb onwijs veel zin in wat er allemaal komen gaat en om er samen een onvergetelijk jaar van te maken.

Op de borrels proost ik altijd graag met een biertje, maar we kunnen die dobbelstenen maar beter veilig opgeborgen in de spellenkast laten. Ben je benieuwd naar het ludieke verhaal waarom ik denk dat dat beter is, tik me dan zeker even aan. Heb je nou een ander prachtig verhaal of fantastisch idee dan staat de deur ook altijd open!

Tot snel!