Reiscommissie

Studievereniging van de opleiding Medische Hulpverlening aan de HAN

Reiscommissie 2021/2022

Heeey!

Wij zijn Sanne, Lotte, Kevin, Isa, Mees, Bart en Jurriaan en dit jaar vormen wij samen de reiscommissie van S.V. Aventum.

De reiscommissie is weer terug van weggeweest en wij zullen dit jaar een fantastische reis gaan organiseren voor de leden van Aventum. Op onze enquête hebben jullie massaal gereageerd en dit geeft ons de mogelijkheid om aan zo veel mogelijk van jullie wensen te voldoen.

Achter de schermen zijn wij al druk bezig met het regelen van de reis! Binnenkort zal er meer info volgen over de datum, dus houd je mail en de socials goed in de gaten!

Wij hebben er super veel zin in en hopelijk zien wij jullie allemaal tijdens de reis van S.V. Aventum!

Liefs,

De reiscommissie

Reiscommissie 2019/2020

Halloooo,

Wij zijn Lisette, Erin, Pauline, Esmée en Robin. Wij zijn de reiscommissie van S.V. Aventum!

De reiscommissie organiseert verschillende reizen voor Aventum, zo kun je denken aan een stedentrip of een skireis.

Komend schooljaar (2019/2020) gaan wij op skireis! We zijn druk bezig om een mega leuke reis neer te zetten voor zoveel mogelijk leden. Wij hebben er al mega veel zin in!’ Liefs de reiscommissie 💚

Wintersportcommissie 2017/2018

• Amber Koning