Commissaris Extern

Studievereniging van de opleiding Medische Hulpverlening aan de HAN

Hallo allemaal,

Mijn naam is Jelle, tweedejaars BMH student en sinds september Commissaris Externe Betrekkingen van S.V. Aventum.

Als Commissaris Externe Betrekkingen draag ik zorg voor al het contact buiten de vereniging. Dit betekent in grote lijnen dat ik verantwoordelijk ben voor onder andere acquisitie en promotie. Ik houd me voornamelijk bezig met het werven en onderhouden van relaties met zakenpartners en sponsoren. Hiervoor heb ik nauw contact met de promotiecommissie waarmee samen ik bijvoorbeeld ook de merchandise bedenk.

Samen met de rest van het bestuur en de commissies gaan we hoe dan ook weer een mooi jaar van maken. Kom vooral een praatje maken, vind ik altijd gezellig ;D

Groetjes Jelle