Feestcommissie

Studievereniging van de opleiding Medische Hulpverlening aan de HAN

Feestcommissie 2019/2020

Hallo allemaal,

Wij zijn Isa, Jill, Romy en Julia en als feestcommissie van 2019/2020 zijn wij van plan het komende schooljaar de leukste borrels en themafeesten te organiseren. Sv. Aventum staat bekend om hun super gezellige en drukbezochte borrels waarbij er iedere maand weer een ander thema aan bod komt. Van een chique kerst thema tot een foute sokken borrel.. Je kunt het niet gek genoeg bedenken! Naast deze leuke thema’s zorgen wij er voor dat dat lekkere biertje ook wel eens een stuk goedkoper is en dat je die mixdrankjes niet in de fles kan laten zitten voor zo’n spotprijs.

Voor diegenen die nú nog twijfelen… kom gewoon een keertje langs en ervaar de gezelligheid van onze studievereniging!! Wij hebben super veel zin in dit jaar en we hopen zoveel mogelijk leden terug te zien op de borrels!! Liefs,

De feestcommissie 2019/2020

💚💚💚