Alumnicommissie

Studievereniging van de opleiding Medische Hulpverlening aan de HAN

Alumnicommissie 2019/2020

Hallo Allemaal!

Wij zijn Ruth (derdejaars), Jean (derdejaars) en Merel (vierdejaars) en samen vormen wij de Alumnicommissie.

Een alumnus (meervoud alumni) is een afgestudeerde, oud-student(e) van een universiteit of hogeschool. Onze focus als Alumnicommissie ligt dus vooral bij de afgestudeerde BMH’ers. Als nieuw beroep dat nog volop in ontwikkeling is kunnen wij als BMH’ers veel van elkaar leren. De alumnicommissie organiseert sociale activiteiten voor de alumnileden waarop oud-studenten met elkaar kunnen bijpraten en wij een kort lijntje houden met het werkveld.

Ben jij een Alumnus en nog geen Alumnilid van Aventum? Als Alumnus kan je zonder contributiekosten een lid van Aventum worden. Zo blijf jij (geheel vrijblijvend) op de hoogte van alle activiteiten die door Aventum worden georganiseerd en wordt jij uitgenodigd voor de Alumniactiviteiten. Schrijf je dus snel in als alumnilid door een mail te sturen naar bestuur@svaventum.nl met de mededeling dat jij lid wil worden!

Wil je meer weten over de commissie, heb je een leuk voorstel als activiteit of heb je andere vragen, schroom niet en stuur een mail naar alumnicommissie@svaventum.nl

Veel liefs,

de Alumnicommissie 💚💚💚