1e Lustrum

Studievereniging van de opleiding Medische Hulpverlening aan de HAN

Eens in de 5 jaar mogen wij met alle leden vieren dat Aventum is opgericht en dit doen wij tijdens de lustrumweek. Deze week wordt georganiseerd door de lustrumcommissie en in 2020 zou deze week verzorgd worden door 6 kundige dames. Helaas gooide onze grote vriend het coronavirus roet in het eten en moest het lustrum worden verschoven. In 2021 werd het lustrum daarom georganiseerd door 5 dames en 2 heren die een super leuke week vol gezellige en educatieve activiteiten hadden neergezet. 

Het thema? Adembenemend, 5 jaar + 1!

Helaas was het coronavirus de wereld nog niet uit dus waren alle activiteiten online georganiseerd. De heerlijke bierproeverij, een cursusavond, een masterclass en een oer-Hollands “ik hou van Holland” spelletjesavond zijn door vele leden bijgewoond en we hebben de samenhorigheid binnen de vereniging ook door de beeldschermen kunnen ervaren. 

Onze vereniging is een van de kleinere op de HAN en dreigt ,door de vermindering van de studenten die elk jaar worden aangenomen, steeds kleiner te worden. Maar onze vereniging is eentje waar iedereen elkaar kent en waar we samen geschiedenis maken voor een beroepsgroep die zich zal bewijzen in het werkveld. 

In 2025 zal het 2e lustrum plaatsvinden en zullen we met z’n allen proosten op weer 5 mooie jaren van onze vereniging. 

Groetjes van de 1e lustrumcommissie der S.V. Aventum,

Amber, Ruth, Robin, Hannah, Esther, Daniël, Max

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Aventum-logo-zonder-achtergrond-1024x389.png