Internationaliseringscommissie

Studievereniging van de opleiding Medische Hulpverlening aan de HAN

Internationaliserinscommissie 2023/2024

Hoi allemaal! 

Deze commissie bestaat dit jaar uit ons: Maud, Marit, Teun en Sam. Wij gaan zowel voor als achter de schermen aan het werk om meer internationale aspecten aan de BMH toe te voegen, denk hierbij aan het organiseren van een lezing met internationale onderwerpen, een rol in de international week maar ook de studenten vertegenwoordigen in overleggen over internationaal onderwijs! We hebben al leuke plannen dus houd de socials van Aventum in de gaten om niks van ons te missen! Mochten jullie vragen hebben over deze commissie of ideeën hebben, spreek ons gerust eens aan!

Groetjes,
De internaco!


VLNR:
Marit Renkema
Teun Dreise
Sam Caron
Maud van Bennekom


Internationaliseringscommissie 2022/2023

Hoi allemaal!
Deze gloednieuwe commissie bestaat dit jaar uit ons: Rik, Teun, Tycho en Sam.

Vorig jaar werd Aventum vanuit de HAN benaderd om actief mee te helpen aan het internationale aspect van de opleiding. Vandaar dat dit jaar deze commissie is opgericht. Nou horen we jullie vragen: “Wat gaan jullie allemaal doen dan?” Wij gaan zowel voor als achter de schermen aan het werk om meer internationale aspecten aan de BMH toe te voegen, denk hierbij aan het organiseren van een lezing met internationale onderwerpen, een rol in de international week maar ook de studenten vertegenwoordigen in overleggen over internationaal onderwijs!

We zijn enorm enthousiast om te beginnen! Mochten jullie vragen hebben over deze commissie of iets toe willen voegen, spreek ons gerust eens aan!

VLNR
Tycho Flantua
Rik Bekkers
Teun Dreise
Sam Caron