Sponsoren en partners

Studievereniging van de opleiding Medische Hulpverlening aan de HAN

Zonder sponsoren, geen Aventum. Wij zijn dus heel erg dankbaar en blij met alle sponsoren! Hieronder staan ze op een rijtje:

Van Kleding tot Accessoires.

Wij leveren alle soorten (bedrukte) kleding en textiel! Super snel vanuit onze eigen textieldrukkerij en borduurstudio.

Alle textiel kan nu worden voorzien van zowel transferdruk, zeefdruk als full-colour druk. Kortom: DressMe Clothing kan alles leveren. Wij zijn een flexibel bedrijf en proberen zoveel mogelijk aan de wensen van de klant tegemoet te komen. Ook als wij daar iets extra voor moeten doen
De gezelligheid van een bruine kroeg gemixt met de sfeer van feestjes!
Café Samson, een café zoals een café hoort te zijn. Op elk moment van de dag kunt u bij ons genieten van één van onze specialiteiten. Van een kopje koffie met huisgemaakt gebak, tot meer dan honderd speciaalbieren, maar ook vijftien open wijnen; laat je adviseren door één van onze obers. Ook kunt u bij ons terecht voor lunch of (borrel)hapje. Of gewoon heerlijk lezen op het terras of aan de stamtafel met diverse kranten en tijdschriften.Een sfeervolle plek waar je met je vrienden of collega’s borrelt, stapt en tapt. Een warm café waar je je welkom voelt op ieder moment van de dag. Voel je ‘m al? Onze blikvangers: acht taptafels. Daar bepalen jullie zélf de sfeer en het tempo. Ondertussen zorgen wij voor de gastvrijheid en de happen. En voor dat colaatje tussendoor natuurlijk!