Sponsoren en partners

Studievereniging van de opleiding Medische Hulpverlening aan de HAN

Zonder sponsoren, geen Aventum. Wij zijn dus heel erg dankbaar en blij met alle sponsoren! Hieronder staan ze op een rijtje:

Bascafé is al jarenlang een toonaangevend café in de Nijmeegse horeca.
Gastvrijheid, kwaliteit en aandacht voor onze gasten zijn niet voor niets onze kernwoorden. Altijd gericht om het de gast zo veel mogelijk naar de zin te maken. Dat is waar Bascafé om draait.


Aethon verbindt sinds 10 augustus 2005 gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, bij gemeenten, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met gedegen en relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.
Van Kleding tot Accessoires.

Wij leveren alle soorten (bedrukte) kleding en textiel! Super snel vanuit onze eigen textieldrukkerij en borduurstudio.

Alle textiel kan nu worden voorzien van zowel transferdruk, zeefdruk als full-colour druk. Kortom: DressMe Clothing kan alles leveren. Wij zijn een flexibel bedrijf en proberen zoveel mogelijk aan de wensen van de klant tegemoet te komen. Ook als wij daar iets extra voor moeten doen

De gezelligheid van een bruine kroeg gemixt met de sfeer van feestjes!Een sfeervolle plek waar je met je vrienden of collega’s borrelt, stapt en tapt. Een warm café waar je je welkom voelt op ieder moment van de dag. Voel je ‘m al? Onze blikvangers: acht taptafels. Daar bepalen jullie zélf de sfeer en het tempo. Ondertussen zorgen wij voor de gastvrijheid en de happen. En voor dat colaatje tussendoor natuurlijk!

SolidSkills Zorg is een startende onderneming (oprichting 2021) welke inzet op het ontzorgen van de zorgpraktijk door het leveren van kwalitatief goed zorgpersoneel middels het trainen van de skills en kennis van deze zorgprofessionals in ontwikkeling.