Cursus avond

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Cursus avond

20 april 2021 @ 19:00 - 21:00

Gratis

Tijdens de cursusavond zullen wij vier verschillende cursussen aanbieden. Deze duren elk 45 minuten en worden in twee rondes aangeboden. Dit betekent dat je dus maximaal 2 cursussen kunt volgen. Lees in je mail of op de sociale media meer over de cursussen.

  • Cursus CRM
   Wil jij weten hoe Marck Hearkens als ervaren traumachirurg, MMT arts en piloot communiceert? Ben jij een echte teamplayer?  Wil jij je CRM skills ontwikkelen of een boost geven?! Geef je snel op! Tijdens deze workshop leer jij hoe je effectief kan communiceren en samenwerken tijdens uitdagende omstandigheden. Marck leert je de handigste tips en trics.
  • Cursus Verloskunde
   Een bevalling is iets wat wij allemaal (onbewust) wel eens hebben meegemaakt, maar hoe ziet dat hele traject eruit voor de moeder? En wat als het even niet loopt zoals verwacht? Een verloskundige zal jullie alles vertellen over de kneepjes van het vak en hoe een bevalling in zijn werk gaat.
  • Cursus Ademhaling
   Bij deze cursus wordt aandacht besteed aan met name hyperventilatie. Wat is het nu eigenlijk en welke technieken kun je toepassen bij je patiënt om dit te verminderen? Een zeer leerzame cursus relevant voor elke uitstroomrichting.
  • Cursus TFC
   Normaal gesproken is een situatie ‘veilig’ voor inwoners van Nederland maar ook voor bijvoorbeeld ambulancepersoneel. Er is geen directe dreiging. Maar wat als er wel gevaar dreigt? Hoe ga je handelen? Waar dien je rekening mee te houden? In deze workshop maak je kennis met de medische werkwijze van iedere Nederlandse militair tijdens een inzet.

 

Gegevens

Datum:
20 april 2021
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Bekijk de site van Evenement

Locatie

Online

Organisator

Lustrumcommissie