(Kerst)balletjes op de schaatsbaan

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

(Kerst)balletjes op de schaatsbaan

29 november 2023 @ 20:00 - 21:30

Om alvast in de kerststemming te komen hebben wij als activiteitencommissie een gezellige, kerstige en sportieve activiteit georganiseerd. Op woensdag 29 november gaan we schaatsen!!! Tussen 20.00 en 20.15 uur verzamelen wij voor het Triavium. Om helemaal in de kerst vibes  te komen is de dresscode (je raad het niet) KERST!!  Voor de aventumnaar met de beste kerst outfit hebben wij een leuke prijs. Dus trek al je kerstversiering uit de boom, zet je kerstmuts op en neem je Rudolf mee!!

Wees niet getreurd want ook als jouw kersttrui niet fout genoeg is maak je ook nog kans op een klein prijsje. Via het aanmeldformulier kan je namelijk ook aangeven of het je leuk lijkt om mee te doen aan een kleine estafetterace :). Natuurlijk is het kerstplezier na het schaatsen nog niet voorbij, daarom kunnen we na afloop nog een lekker drankje nuttigen in het Triavium café.

Zorg dat je je studentenpas bij hebt, anders krijg je geen korting! Verder zijn er bij het Triavium ook kluisjes voor persoonlijke spullen, als je hier gebruik van wilt maken heb je een muntje van 0,50 euro nodig.

Gegevens

Datum:
29 november 2023
Tijd:
20:00 - 21:30

Organisator

Activiteitencommissie
E-mail:
activiteitencommissie@svaventum.nl

Locatie

Triavium Nijmegen
Van Rosenburgweg 2
Nijmegen, Gelderland 6537TM Nederland
+ Google Maps